22 Temmuz 2008 Salı

Güzel bi tatil kriterleri herkese göre farklıdır.. Deniz olmalı , hayır havuz olmalı hayır dağ evi olmalı, illa kitap okumalı..., hayır hayır sadece spor yapmalı.., ben oynamayı severim her türlü oyunları... ya da tatilde içilir abi, diyenlerden misiniz.... : )Şu an öyle bir yerdeyim ki....hepsini yapabiliyorum !! yani, evett tatildeyim... : )2 gün önce geldik bu muhteşem yere.!! Çam ormanlarının içinde yürürken sanki zamanın dışında bir o kadar da hayatın gerçek içindeymiş gibi...

2 gündür burdayım...ve tek sorun "arılar" :)

(anılar olsa daha mı iyi : P)
……..

Tam güzel bir şey yerken pıtt yanında….güneş yağı sürmüşsün, uzanmışsın..pııtt, gene yanında !!…konmaya çalışır gibi..vee vıızz vızzzz ..sinirini bozuyor….duruşun ne ise, her ne yapıyorsan o anda, seni huzursuz ediyor…bi adım ilersinde hala gitmeyince “acaba iğnesini batırır mı?” tereddütlerinde keyfin zaten kaçmış oluyor…vızzz vızzz !!

Aynı….aynı..normal bi zamanda ..herşeyinle mutlu, huzurlu, hayat biraz da olsa göz kırparken sana, sanki o anını kıskanan insancıkların yamacına gelip seni sinir etmesi gibi.…üzerinde durmasan bile, o hala tüm gıcıklığı ile “boşuna kaçma bozucam keyfini…..” der gibi….bilirsin vardır işte öyle insanlar, baktı bozamadı keyfini mevcudiyetiyle son hamlesiyle cızzzzz“iğnesini” sokar ruhuna…..veee gider. : )

Başkasının mutluluğunu alıp çuvala atıp giden insanlar , bal yapabiliyor musunuz sonra …? : )

Tatildeyim……ve BURADAKİ ARILARLA DA barışık yaşamam gerek…. ; )

vızzzzzzzzzzz...